Puolen tunnin hieronta puoleen hintaan!
Kertakäyttöinen tarjous uusille asiakkaille - kokeile sopiiko sinulle meidän hierontapalvelut.
FN
Käytämme 19 erilaista hierontatekniikkaa tuloksen saavuttamiseksi
Kokonaisvaltainen lähestymistapa keskittyy konkreettiseen ongelman ratkaisemiseen
Emotionaalisen tilan hoito kehon kautta
Henkilökohtainen perehdytys ongelman uusiutumisen ennaltaehkäisemiseksi
Tämä kaikki on - Futura Hieronta!
Millaisen hieronnan haluat? Valitse!
Futurа Hieronnan asiantuntijoilla on hallussa jopa 19 erilaista hierontatekniikkaa. Tärkeimmät hierontatekniikat on listattu alla:
Syväkudoshieronta
Lievittää kehon jännitteitä, poistaa kroonista lihaskipua, stimuloi verenkiertoa, rentouttaa hermostoa ja parantaa yleistä hyvinvointia.
Lue lisää
Urheiluhieronta
Auttaa valmistautumaan urheilusuorituksiin, auttaa toipumaan intensiivisen fyysisen rasituksen jälkeen, auttaa kuntoutuksessa sekä lisää merkittävästi kehon vireyttä ja energiatasoa.
Lue lisää
Hemolymfaattinen värähtelyhieronta
Lisää imunestekiertoa, käynnistää kehon itsepuhdistusprosessit, edistää hyvinvointia, kohottaa suorituskykyä, lievittää turvotusta ja vaikuttaa positiivisesti ulkonäköön.
Lue lisää
Korugi-kasvohieronta
Kohottaa ja kiinteyttää kasvoja jolloin kasvojen linjat ja poskipäät piirtyvät esiin paremmin, vähentää jopa syviä ryppyjä, nuorentaa ja piristää ihon ulkonäköä, jolloin iho näyttää luonnollisen terveeltä.
Lue lisää
Varaa 10 kerran hierontasarja niin saat 5 euron alennuksen jokaisesta hieronnasta!
Säästösi on vähintään 50 euroa ja samalla on mahdollista jakaa käteismaksun 2 osaan!
Hierontasalonki, josta saat vain parasta laatua
Futurа Hieronta — valoisa mielialasi sekä terve ja kaunis vartalosi. Seuraavaksi näet mihin tämä lupaus perustuu:
Todistettu tulos
93 % asiakkaista kokivat hierontahoidon jälkeen välittömän helpotuksen kipuihin: - selkä-, niska-, hartia-, alaselän kipu väheni tai hävisi, päänsärky hävisi, turvotus väheni, kroonisen väsymysoireyhtymän oireet hävisivät, ihon ulkonäkö ja yleinen kunto parani.
Ammattitaito
Salonkimme hierojien 4337 tuntia koulutusta ja viiden vuoden työkokemus takaavat rautaisen ammattitaidon ja korkean tuloksen. Kehitämme jatkuvasti ammattitaitoa, hierojamme osallistuvat erilaisten hierontamenetelmien koulutuksiin kansainvälisesti mm Espanjassa, Virossa, Venäjällä, Suomessa vuosittain, noin 4-10 kertaa vuodessa.
Luottamus
90% asiakkaista palaa meille ensimmäisen hieronnan jälkeen ja tilaa 5, 10 tai useamman hieronnan sarjan saadun tuloksen vahvistamiseksi. Monet palaavat meille vuosienkin kuluttua, koska he tietävät, että kun on tarve, autamme varmasti pääsemään eroon ongelmasta.
Ainutlaatuinen lähestymistapa
Käytämme 19 hierontatekniikkaa (sekä klassista, että uusinta), jotka ovat lääketieteellisesti ja tieteellisesti todistettuja. Joitakin niistä tekniikoista et löydä muualta Suomesta. Tällaisten poikkeuksellisten tekniikoiden käyttö yksittäisissä indikaatioissa on tarkoitettu elämänlaadun parantamiseen.
Suositukset
30% asiakkaista tulee meille kollegoiden, ystävien, tai sukulaisten neuvosta, meitä suosittelevat asiakkaat, joilla on ollut mahdollisuus kokea hierontatekniikoidemme tuloksen todellisuus. Suuri osa asiakkaista kiittää meitä jättämällä Timmaan positiivista palautetta.
Tarjoukset, jotka kannattaa hyödyntää
99 % asiakkaista voi säästää käyttämällä kampanjatarjouksiamme. Turhan usein ihmiset eivät käänny heti asiantuntijan puoleen vaan kärsivät kivusta kuukausia ja jopa vuosia. Lihaskipuja ei tarvitse kestää – anna itsesi tuntea itsesi terveeksi kipu- ja stressivapaana.
Kaiken muun lisäksi, Futura Hieronta on...
Lukuisat monipuoliset tarjoukset, ja niitä tulee jatkuvasti lisää!
Futurа Hieronta — varmista nyt tulevaisuuden terveytesi!
Olemme korkean elämänlaadun puolesta, joka on vapaa kivuista kehossa, hermostuneisuuden aiheuttamasta jännityksestä, masennuksesta ja unettomuudesta. Olemme hermoston rentouttamisen, kehon palautumisen ja täydellisen energiatasapainon puolesta. Missiomme on hyvinvointisi, johon kuuluvat vaivaton liikkuminen ja ilo jokaisesta uudesta päivästä!
© All Rights Reserved. Futura Hieronta.
Site by: Vladislav Gulko.
Maria Kapanen
Vadim Kapanen
Ma-su 9:00-21:00 (Sopimuksen mukaan)
Futura hieronnan asiatuntijat
Made on
Tilda