Futurа Hieronta — varmista nyt tulevaisuuden terveytesi
Sertifioitu hierontasalonkimme sijaitsee Uudellamaalla Vantaalla ja auttaa kaupungin ja lähikuntien asiakkaita ylläpitämään terveyttä ja kauneutta. Hierojamme ovat korkeasti koulutetut ammattilaiset, joille hieronta ei ole pelkästään lihasten parissa työskentelemistä, vaan kokonaisvaltaista työtä asiakkaan yksilöllisen ongelman parissa tuloksen saavuttamiseksi. Tätä varten asiantuntijamme käyttävät ainutlaatuisia kansainvälisiä tekniikoita, joita on tutkittu ja joiden tehokkuudesta on todisteita.
Paikka, jossa me teemme sinut onnelliseksi
Tämä ammatti on elämäntapa, jonka valitsimme

Alan valinta oli selkeä ja tietoinen. Tiedämme omasta kokemuksestamme, kuinka epämukavaa on elää lihaskivun kanssa, sekä olla tiedostamatta sitä, että tunnetilamme vaikuttaa suoraan tuki- ja liikuntaelimistön ja lihasten ongelmiin. Innovatiivisia ja tieteellisesti todistettuja tekniikoita käyttävillä hierontatekniikoilla voimme samanaikaisesti vaikuttaa kehoon ja korjata asiakkaan tunnetilaa.

Välitön mainio tulos tekee vaikutuksen asiakkaisiimme ja tuo meille iloa - olemme oikealla tiellä.

Ketkä ovat meidän asiakkaita

Hieronnallamme käyvät eritaustaisia ​​asiakkaita urheilukeskusten omistajista kaupan myyjiin. Jopa fysioterapeutit arvostavat palveluidemme laatua! Asiakkaidemme joukossa ovat mm:

 • toimistotyöntekijät, joiden hartiat ja keho kärsivät jatkuvasta istumatyöstä - puristava tunne hartioissa, niskassa, rinnassa, alaselän kipu, turvotus, päänsärky
 • työntekijät, joilla on ongelmia tietyissä lihasryhmissä lisääntyneen fyysisen rasituksen takia - selkäkipu, puristuneet hermojuuret, lihaskouristukset, kuntoutus vammojen jälkeen
 • urheilijat kovan fyysisen rasituksen jälkeen ja kilpailuihin valmistautuessa - käsivarsien, reisien, pohkeen lihasten ja muiden kudosten lihasten elastisuuden palauttaminen
 • äitiyslomalla olevat äidit, jotka kamppailevat synnytyksen jälkeistä masennusta vastaan ja haluavat palauttaa kehon terveyden ja kauneuden
 • iäkkäät eläkeläiset, joille on hyötyä hieronnasta kuntoutustoimenpiteiden aikana tuki- ja liikuntaelinten kroonisten sairauksien tai vamman jälkeen
 • lapset ja nuoret, joiden vanhemmat ovat tuoneet lasta tarkoituksena korjaamaan selkärangan asennon seurauksia jotka johtuvat väärästä istumatyylistä ja liikunnan puutteesta
Palvelemme suomeksi ja venäjäksi.
Miten toimimme

Missiomme on auttaa ratkaisemaan asiakkaan terveyteen ja/tai ulkonäköön liittyvää ongelmaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan kautta, näemme ihmisen moniulotteisena järjestelmänä. Käytämme sekä perinteisiä klassisia hierontatekniikoita että ei-triviaaleja hierontatyyppejä, jotka joissain tapauksissa ovat hyvinkin tehokkaita.

Työskentely sinun ja kehosi kanssa koostuu useista vaiheista:

 • Ongelman ja odotusten tunnistaminen
 • Diagnostiikka ja lihasten testaus
 • Tehokkaan hierontatekniikan valinta tarpeisiisi
 • Hierontaprosessi
 • Lyhyet suositukset kehon kanssa työskentelemiseen, mikä ennaltaehkäisee ongelman uusiutumisen

Suurin osa asiakkaitamme tuntee vaikutuksen jo ensimmäisen kerran jälkeen. Kuitenkin, hierontasarjan jälkeen asiakkaat saavat parhaan tuloksen.
Meidän asiantuntijamme

Futura Hieronnassa teidät palvelevat rautaiset ammattilaiset Vadim ja Maria Kapanen, joten voit valita henkilökohtaisen hierojan, joka sopii sinulle parhaiten. Jokaisella asiantuntijallamme on kokemusta erilaisista hierontatekniikoista.

Opiskelimme, harjoittelimme, kokeilimme erilaisia ​​hierontakäytäntöjä ja hioimme taitojamme parhaissa hierontatekniikoissa. Tällä tavalla pystyimme toteuttamaan unelmamme ja auttaa jokaista puoleemme kääntyvää asiakasta kokonaisvaltaisesti.

Rakastamme sitä mitä teemme, ja suhtaudumme työhömme terveellä perfektionismilla. Siksi osallistumme säännöllisesti koulutuksiin, noin 4-10 uutta koulutusta vuodessa. Ammattitaidon ylläpitäminen on välttämätöntä, näin voimme kehittää osaamistamme jo tuntemissamme tekniikoissa, sekä saada uusien tekniikoiden ansiosta mahdollisuuden ratkaista ihmisten terveysongelmia paremmin ja tehokkaammin. Tämä kaikki sitä varten, jotta kun otat meihin yhteyttä, hierojamme ammattikädet käynnistävät sinussa energiat, rentouttavat hermostoasi ja terveellisen hemmottelun jälkeen tunnet jälkimakuna pisaran onnea sydämessäsi!
 • Vadim Kapanen

  Hieroja Futura Hieronta

  Vadim Kapanen on ammattilaisesti laillistettu hierojaksi vuonna 2021. Futura hieronnassa on työskennellyt lokakuusta 2020 lähtien. Hän omistaa sellaisia ​​hierontatekniikoita kuin klassinen, urheilu, syväkudoksen hieronta, kuivakuppaus, vartaloa muotoileva erikoistekniikka "Lepka". Lisäksi hän käyttää työssään kinesioteippauksen.

 • Maria Kapanen

  Hieroja Futura Hieronta

  Aloitti ammattihieronnan toukokuussa 2017. Ammattimainen lisensoitu hieroja. Hän kerää työssään yksilöllisen hierontakuvion, joka perustuu klassiseen, urheilu-, syväkudoksen-, lymfahoidon ja ortopediseen hierontaan. Hän tarjoa Korugi-kasvojen kohotushieronnan, kuumakivihieronnan, ja knesioteippauksen. Nykyään Maria opiskelee osteopaatiaa.

Meidän kehonhuoltovälineet

Hierojan pääasiallinen työväline on hänen kätensä. Mikään ei voi korvata ihmisen käsien lämpöä. Hierontasalongissamme on kuitenkin perinteisen kuumakivihieronnan ja kuppaushieronnan lisäksi modernit laitteet, joiden avulla voimme vaikuttaa asiakkaan ongelmakohtiin kokonaisvaltaisesti. Tällä hetkellä käytämme seuraavia laitteita:

 • Värähtelyfysioterapialaite matalataajuisilla virroilla hoitaa haastavatkin tapaukset;
 • Värähtelypatja Neurosonic aktivoi kehosi omia korjaavia mekanismeja, auttaa palautumaan, rentouttaa hermostoa, parantaa unen laatua ja lievittää stressin oireita.
HUOM!

Jos teitä on kaksi (perhe, pariskunta, ystävät), tulkaa yhdessä hierontahoitoon yhdelle hierojalle, niin toisen ei tarvitse odottaa. Kun toinen teistä saa hierontahoitoa, toinen samalla rentoutuu ilmaiseksi värähtelypatjalla.

Kasvohieronta tehdään myös värinäpatjalla.

Saat kattavan palvelupaketin yhden hieronnan hinnalla!
Faktoja meistä

 • Kahdella asiantuntijalla 19 hierontatekniikkaa;
 • Kaksi asiantuntija ovat suorittaneet 4340 koulutustuntia viidessä vuodessa;
 • Kahdella asiantuntijalla 21 tutkintotodistusta ja koulutustodistusta;
 • 147 asiakashoitoa tänä vuonna (monet ovat vakioasiakkaat);
 • 55 positiivista arvostelua Timmasta;
 • Olemme sertifioidut hierojat, koulutettujen hierojien rekisterissä.
Sinun tuloksesi on meille tärkeä

Tuloksena on lihaskipujen, päänsärkyjen, niskan, alaselän, selän, polvien, jalkojen kipujen, voimanhuippujen, poistaminen sekä esteettisen ulkonäön parantaminen. Sitä varten tulet meille.

Ei kannata yrittää sietää kipua tai säästää terveyden kustannuksella. Tänään merkityksettömiltä vaikuttavat ongelmat pahenevat ja ajan päästä vaativat pitkäaikaista hoitoa ja paljon suurempia taloudellisia investointeja.

Jos olet kokeillut hierontahoitoja muualla ja sinulla on negatiivinen kokemus, tarjoamme sinulle puolen tunnin hieronnan kanssamme Futura Hierontassa 50% alennuksella. Tämä auttaa sinua päättämään, sopiiko asiantuntijamme sinulle, ja samalla säästät rahaa. Lue lisää kampanjoistamme tai ilmoittaudu heti ensimmäiselle kerralle soittamalla meille +358 (40) 747-58-37 tai täyttämällä alla oleva lomake.
Todistukset ja tutkintotodistukset
© All Rights Reserved. Futura Hieronta.
Site by: Vladislav Gulko.
Maria Kapanen
Vadim Kapanen
Ma-su 9:00-21:00 (Sopimuksen mukaan)
Futura hieronnan asiatuntijat
Made on
Tilda