Palvelut
Syväkudoshieronta
Lievittää kehon jännitteitä, poistaa kroonista lihaskipua, stimuloi verenkiertoa, rentouttaa hermostoa ja parantaa yleistä hyvinvointia.
Urheiluhieronta
Auttaa valmistautumaan urheilusuorituksiin, auttaa toipumaan intensiivisen fyysisen rasituksen jälkeen, auttaa kuntoutuksessa sekä lisää merkittävästi kehon vireyttä ja energiatasoa.
Hemolymfaattinen värähtelyhieronta
Lisää imunestekiertoa, käynnistää kehon itsepuhdistusprosessit, edistää hyvinvointia, kohottaa suorituskykyä, lievittää turvotusta ja vaikuttaa positiivisesti ulkonäköön.
Korugi-kasvohieronta
Kohottaa ja kiinteyttää kasvoja jolloin kasvojen linjat ja poskipäät piirtyvät esiin paremmin, vähentää jopa syviä ryppyjä, nuorentaa ja piristää ihon ulkonäköä, jolloin iho näyttää luonnollisen terveeltä.
Klassinen hieronta
Klassinen hieronta on yksi tunnetuimmista terapeuttisista hierontamenetelmistä, jota käytetään apukeinona nivelsairauksiin, selkärangan patologisiin prosesseihin, lihasten ja jänteiden vammoihin. Sitä pidetään sekä hoitomenetelmänä, että erilaisten sairauksien ehkäisymenetelmänä.
Ortopedinen hieronta
Ortopedinen hieronta yhdistää erilaisia terapeuttisia lähestymistapoja, jotka keskittyvät tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin.
Intialainen päähieronta
Tämä parantava menettely saapui länteen Intiasta. Siinä yhdistyvät idän ja länsimaisen lääketieteen lähestymistavat ja käsitykset ihmisestä.
Servikokraniaalinen hieronta
Servikokraniaalinen hieronta yhdistää aktiiviset ja passiiviset manuaaliset tekniikat jotka vaikuttavat kivuttomasti niveliin.
Espanjalainen kehon kirohieronta
Kirohieronta yhdistää klassisen ja itämaisen hieronnan parhaat tekniikat. Tekniikka kehitettiin ja otettiin käyttöön 70-luvulla Espanjassa.
Kuumakivihieronta
Kivihieronta eli kuumakivihieronta suoritetaan basalttikuumilla kivillä (noin 57 astetta), jotka säilyttävät lämpöä pitkään.
Kinesioteippaus
Tämä on uusin tekniikka, joka on kehitetty torjumaan tuki- ja liikuntaelimistön sairauksia ja auttaa toipumaan vammoista. Kinesioteipillä on mekaaninen vaikutus - se tukee niveliä.
Muotoileva hieronta
Muotoileva hieronta auttaa sinua kiinteyttää kehoa siellä missä sitä tarvitaan. Tiedät kuinka vaikeaa on saavuttaa haluttu tulos joillakin kehon alueilla - rasva ei poistu, lihakset eivät näytä kireiltä, ​​vaikka yrittäisit saavuttaa tiettyjä muotoja harjoittelemalla säännöllisesti.
Аromaattinen hieronta
Аromaattinen hieronta on hellävarainen tekniikka, jossa yhdistyvät hierontaotteet ja eteeristen öljyjen yhdistelmä.
Etkö ole varma, millaista hierontaa tarvitset?
Luota hieronta-asiantuntijaamme, joka neuvoo sinua mielellään.
© All Rights Reserved. Futura Hieronta.
Site by: Vladislav Gulko.
Maria Kapanen
Vadim Kapanen
Ma-su 9:00-21:00 (Sopimuksen mukaan)
Futura hieronnan asiatuntijat
Made on
Tilda